Voorzieningen en diensten

Voorzieningen en diensten

Als bezoeker kunt u gebruik maken van een aantal voorzieningen en diensten van Medisch Spectrum Twente:

Gratis WiFi

In het ziekenhuis kunt u gratis gebruikmaken van de WiFi “MST-Gast”.

Restaurant (Enschede)

In MST vindt u een sfeervol bezoekersrestaurant. Hier kunt u terecht voor een kopje koffie of thee en geniet u van onze variatie aan dagelijks vers afgebakken koeken. In onze restaurants bereiden we onze gerechten zoveel mogelijk vers. Zo presenteren wij u een wekelijks wisselende menukaart met daarop soepen, broodjes, wraps, warme maaltijden, warme snacks, sappen en smoothies.

Openingstijden restaurant:

  • Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 20.00 uur (keuken tot 19.30u)
  • Zaterdag en zondag: 09.30 – 18.00 uur

Kapel/Stiltecentrum (Enschede)

Mocht u even op adem willen komen, behoefte hebben aan stilte of gebed, dan kunt u terecht in de Kapel/Stiltecentrum. De Kapel/Stiltecentrum is centraal gelegen in het ziekenhuis aan het Koningsplein in Enschede, nabij het bezoekersrestaurant (Route H02). Er ligt een schrift waar u uw gedachten, vragen en gebeden kunt opschrijven en er is gelegenheid om een kaars op te steken.

Islamistische Gebedsruimte (Enschede)

Nabij het bezoekerrestaurant, naast de schoenwinkel is de islamitische gebedsruimte. De ruimte heeft een onderscheiden ingang voor vrouwen en mannen, met de mogelijkheid tot ritueel wassen. Er zijn gebedsmatjes en een Koran aanwezig.

Stiltecentrum (Oldenzaal)

De oude kapel is deels behouden gebleven als ruimte om even op adem te komen, te bidden of stil te zijn en er is gelegenheid een kaars op te steken.

Waar bent u naar op zoek?