Wachtlijstinformatie

Voordat u geopereerd moet worden of een behandeling krijgt, krijgt u een plaats op de wachtlijst. Wilt u meer weten over de wachtlijst, dan kunt u terecht bij het planningsbureau. Zij kunnen u meer vertellen over de wachttijden van operaties en geven graag antwoord op uw vragen.

Het planningsbureau

Wanneer u een behandeling of operatie moet ondergaan, komt u in contact met het planningsbureau. Zij zorgen ervoor dat u op tijd weet wanneer u naar het ziekenhuis moet komen. Ook kunnen ze u extra informatie geven, zoals welke medicijnen u wel of niet mag blijven slikken in de aanloop naar de operatie.

U wordt schriftelijk op de hoogte gesteld van de dag en het tijdstip waarop u in het ziekenhuis verwacht wordt. In de brief wordt gevraagd om de afspraak telefonisch te bevestigen. Het planningsbureau stuurt ook een informatiefolder op. Als u vragen heeft over bijvoorbeeld medicijngebruik, of u wilt weten wat u moet doen als u zich niet helemaal fit voelt, kunt u terecht bij het planningsbureau.

Cardiothoracale chirurgie

Voor informatie over wachttijden voor een hartoperatie kunt u contact opnemen met het planningssecretariaat. Nancy, Patsy, Marcelle en Susanne zijn van maandag t/m vrijdag te bereiken via:
telefoonnummer: (053) 487 29 29 / (053) 487 61 84
e-mail: planningsbureauthoraxchirurgie@mst.nl

Cardiologie

Voor informatie over wachttijden voor uw behandeling kunt u contact opnemen met het planningssecretariaat. Janneke en Carline zijn van maandag t/m vrijdag te bereiken via:
telefoonnummer: (053) 487 26 59
e-mail: planningsbureauinterventiecardiologie@mst.nl

   

Elektrofysiologie

Voor informatie over wachttijden voor uw behandeling kunt u contact opnemen met het planningssecretariaat. Yvonne en Maureen zijn van maandag t/m vrijdag te bereiken via:
telefoonnummer: (053) 487 61 82
faxnummer: (053) 487 61 30
e-mail: planningsburoelektrofysiologie@mst.nl

    

Waar bent u naar op zoek?