Van A naar MST

Er zijn flinke wegwerkzaamheden rondom Medisch Spectrum Twente in Enschede. Daardoor bent u mogelijk langer onderweg naar het ziekenhuis.

In ieder geval geldt:

  • MST blijft altijd bereikbaar.
  • Met gele borden langs de weg zijn de omleidingen aangegeven, in ieder geval naar de Spoedpost en Hoofdingang MST.
  • Alle in- en uitgangen van de H.J. Van Heek parkeergarage blijven bereikbaar.
  • Diagnostisch Centrum Twente en Radiotherapie blijven bereikbaar. Dat geldt ook voor P2 garage Haaksbergerstraat.
  • De bushalte Haaksbergerstraat blijft toegankelijk.

Let op: Iemand met de auto ophalen of afzetten bij de hoofdingang van MST?

Vanaf 21 april is het tijdelijk niet mogelijk om vanaf de Ripperdastraat naar de hoofdingang van MST aan het Koningsplein te rijden. U bereikt de hoofdingang alleen via de Zuiderval – Haaksbergerstraat – Koningstraat. (zie plattegrond) Het Koningsplein verlaten blijft ongewijzigd via de Beltstraat – Kuipersdijk.
Vanaf woensdag 7 juli is de Haaksbergerstraat weer volledig open en is MST weer bereikbaar vanuit de Ripperdastraat (Haaksbergerstraat oprijden, keren bij de nieuwe ovotonde en vanaf daar naar de Koningstraat).

Naar MST

MST blijft tijdens de werkzaamheden aan De Kop altijd bereikbaar. De hoofdroute naar de Spoedpost en de H.J. van Heekparkeergarage ingang Zuid is via de Kuipersdijk.

Naar de Spoedpost?

De ingang van de Spoedpost bevindt zich aan Beltstraat 70. Parkeer de auto op de parkeerplaats van de Spoedpost (Burgemeester Edo Bergsmalaan). Deze parkeerplaats ligt tegenover de Spoedpost. De Spoedpost staat aangegeven op de borden.

Komt u iemand ophalen of wegbrengen?

De hoofdingang van MST aan het Koningsplein kunt u bereiken via:

Zuiderval – Haaksbergerstraat. U rijdt deze helemaal af en op de nieuwe kruising ter hoogte van het Dish hotel gaat u rechtsaf, vervolgens 1e straat weer rechtsaf (dit is een tijdelijk weg) en aan het einde linksaf de Koningstraat in. U kunt nu uw weg vervolgen naar de hoofdingang aan het Koningsplein. U verlaat het Koningsplein via de Beltstraat.

Alle inritten van de parkeergarage H.J. van Heek zijn bereikbaar.

Verkeer van en naar Van Heek garage inrit West via Zuiderval – Haaksbergerstraat

Verkeer van en naar Van Heekgarage inrit Zuid via De Kuipersdijk

Verkeer van en naar Van Heekgarage inrit Oost via Boulevard 1945

Vanaf de Hengelosestraat

U rijdt de Hengelosestraat helemaal af, onder het spoor door (Prinsesessetunnel), rechtdoor over De Ruyterlaan, Ripperdastraat. Bij kruising ter hoogte van Dish hotel rechtdoor naar ingang H.J. van Heek parkeergarage ingang West. Of u steekt dit kruispunt over, rechtsaf via de tijdelijke straat, aan het einde linksaf en vervolgt uw weg naar het Koningsplein om iemand op te halen of weg te brengen.

Vanaf de Oldenzaalsestraat

Sla vanaf de Oldenzaalsestraat linksaf naar de Laaressingel. Vervolg uw weg over de Oliemolensingel, sla rechtsaf de Boulevard 1945 op en parkeer uw auto in de parkeergarage H.J. van Heek inrit Oost, verdieping -2. Of rijd via de Hogelandsingel – Varviksingel naar de Zuiderval, dan Haaksbergerstraat en op de nieuwe kruising ter hoogte van het Dish hotel gaat u rechtsaf, vervolgens 1e straat weer rechtsaf (dit is een tijdelijk weg) en aan het einde linksaf de Koningstraat in. U kunt nu uw weg vervolgen naar de hoofdingang aan het Koningsplein om iemand op te halen of te brengen. U verlaat het Koningsplein via de Beltstraat.

Vanaf de A35 / Haaksbergen

De hoofdroute naar MST is via de Kuipersdijk. Deze kunt u bereiken door vanaf de Haaksbergerstraat met de kruising Pathmossingel of  vanaf de Zuiderval rechtsaf te slaan de Varviksingel op. Op de Varviksingel gaat u linksaf de Kuipersdijk op en parkeert u de auto in de parkeergarage H.J. van Heek inrit Zuid. U kunt vanaf de Zuiderval ook rechtdoor, vervolgens rechtsaf de Haaksbergerstraat op en op de nieuwe kruising ter hoogte van het Dish hotel gaat u rechtsaf, vervolgens 1e straat weer rechtsaf (dit is een tijdelijk weg) en aan het einde linksaf de Koningstraat in. U kunt nu uw weg vervolgen naar de hoofdingang aan het Koningsplein om iemand op te halen of te brengen. U verlaat het Koningsplein via de Beltstraat.

Met de bus

De bussen rijden vanaf de Haaksbergerstraat via de Nijverheidstraat, Zuidmolenstraat via Beltstraat naar de Boulevard 1945.

Meer informatie

Waar bent u naar op zoek?