Van A naar MST

Er zijn flinke wegwerkzaamheden rondom Medisch Spectrum Twente in Enschede. Daardoor bent u mogelijk langer onderweg naar het ziekenhuis. De verwachting is dat de werkzaamheden een jaar in beslag nemen.

Iedereen die MST bezoekt heeft hier last van: de reistijd naar MST is vaak langer. In ieder geval geldt:

  • MST blijft altijd bereikbaar.
  • Met gele borden langs de weg zijn de omleidingen aangegeven, in ieder geval naar de Spoedpost en Hoofdingang MST.
  • Alle in- en uitgangen van de Van Heek parkeergarage blijven bereikbaar.
  • Diagnostisch Centrum Twente en Radiotherapie blijven bereikbaar. Dat geldt ook voor P2 garage Haaksbergerstraat.
  • De bushalte Haaksbergerstraat is (tijdelijk) opgeheven. U kunt gebruikmaken van bushalte Van Heekplein.

Plattegrond met afsluiting en omleidingsroute

Naar MST

MST blijft tijdens de werkzaamheden aan De Kop altijd bereikbaar. De hoofdroute naar de spoedpost en de H.J. van Heek parkeergarage, ingang Zuid, is via de singels en vervolgens via de Kuipersdijk.

Komt u iemand ophalen of wegbrengen? De hoofdingang van MST kunt u bereiken via de singels en vervolgens de Haaksbergerstraat. Vanaf de Haaksbergerstraat mag u rechtsaf de Koningstraat in. Terug gaat u via de Beltstraat.

De H.J. van Heek parkeergarage ingang West is bereikbaar door vanaf de Haaksbergerstraat de Koningsstraat in te rijden. Via een speciaal aangelegde weg over het Dish terrrein (achterkant Ten Hag makelaars) bereikt u ingang West. Dit kan niet dus niet meer via de rotonde, deze is tot juni 2020 afgesloten. De Ripperdastraat en Nijverheidsstraat zijn afgesloten voor verkeer.

Naar de spoedpost?

De ingang van de spoedpost bevindt zich aan Beltstraat 70. Parkeer de auto op de parkeerplaats van de spoedpost (Burgemeester Edo Bergsmalaan). Deze parkeerplaats is maar 50 meter verwijderd van de spoedpost. U kunt het beste rijden via de Varviksingel en Kuipersdijk. De spoedpost staat aangegeven op de borden.

Vanaf de Hengelosestraat

Sla vanaf de Hengelosestraat rechtsaf naar de Tubantiasingel. Ga daarna rechts de Parkweg op en vervolg de weg over de Volksparksingel, Pathmossingel, Getfertsingel en Varviksingel. Sla linksaf de Kuipersdijk op en parkeer de auto in parkeergarage H.J. van Heek inrit Zuid. Of rijd via de Haaksbergerstraat en Koningstraat om iemand op te halen of weg te brengen.

Vanaf de Deurningerstraat

Het gedeelte tussen de Raiffeisenstraat en de Kottendijk en een deel van de Raiffeisenstraat zijn t/m 22 november 2019 niet bereikbaar. U kunt via de singel rijden.

Vanaf de Oldenzaalsestraat

Sla vanaf de Oldenzaalsestraat linksaf naar de Laaressingel. Vervolg uw weg over de Oliemolensingel, sla rechtsaf de Boulevard 1945 op en parkeer uw auto in de parkeergarage H.J. van Heek inrit Oost, verdieping -2. Of rijd via de Hogelandsingel en Varviksingel naar de Haaksbergerstraat en Koningstraat om iemand op te halen of weg te brengen.

Vanaf de A35 / Haaksbergen

De hoofdroute naar MST is via de Kuipersdijk. Deze kunt u bereiken door vanaf de Haaksbergerstraat of Zuiderval rechtsaf te slaan de singel op. Op de Varviksingel gaat u linksaf de Kuipersdijk op en parkeert u de auto in de parkeergarage H.J. van Heek inrit Zuid. De Haaksbergerstraat kunt u gewoon volgen. De parkeergarage H.J. van Heek inrit West is ook bereikbaar. Daarnaast mag u rechtsaf de Koningstraat oprijden naar de hoofdingang van het ziekenhuis.

Met de bus

Vanaf maandag 1 juli is de busbaan langs ING afgesloten. Bussen rijden vanaf Holland Casino via de Beltstraat door naar de verlengde Beltstraat en vervolgen hun route richting het station. Vanaf het station rijdt de bus via de Nijverheidstraat de Zuidmolenstraat in. Deze situatie blijft zo tot begin 2020.

Meer informatie

Begin met typen om te zoeken..

Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina