“Op dinsdag 28 november 2017 is onze dochter Eef geboren via een geplande keizersnede, een gentle sectio. We kijken met een heel goed gevoel terug op de keizersnede. Het hele team heeft er alles aan gedaan om het voor ons zo fijn mogelijk te laten verlopen.”

Gentle sectio: bijzonder

“Hoe bijzonder is het om ook bij een keizersnede je kindje geboren te zien worden en om direct huid op huid contact te kunnen ervaren. Een speciaal dankjewel voor Tamara die ons de hele tijd heeft begeleid en er zowel voor papa als voor mama een mooie herinnering van heeft gemaakt. Na de keizersnede was er alle tijd voor ons om in alle rust te hechten met ons meisje.”

Goede verzorging

“De verzorging op de moeder kind afdeling was prima. Het is heel fijn om je eigen kamer te hebben met voldoende privacy, maar ook goed verzorgd te worden na een toch wel pittige ingreep.”

Lees meer patiëntverhalen

“Mijn familie werd gebeld dat ze binnen dertig minuten naar het ziekenhuis moesten komen, om afscheid van me te nemen.” Lees het ontroerende verhaal van Charlotte (28 jaar).
gerrittraumapatient
Gerrit werd tijdens zijn wandeling aangereden door een auto met hoge snelheid. Hij heeft een revalidatietraject achter de rug en vertelt nu hoe het met hem gaat.
Waar bent u naar op zoek?