“Op dinsdag 28 november 2017 is onze dochter Eef geboren via een geplande keizersnede, een gentle sectio. We kijken met een heel goed gevoel terug op de keizersnede. Het hele team heeft er alles aan gedaan om het voor ons zo fijn mogelijk te laten verlopen.”

Gentle sectio: bijzonder

“Hoe bijzonder is het om ook bij een keizersnede je kindje geboren te zien worden en om direct huid op huid contact te kunnen ervaren. Een speciaal dankjewel voor Tamara die ons de hele tijd heeft begeleid en er zowel voor papa als voor mama een mooie herinnering van heeft gemaakt. Na de keizersnede was er alle tijd voor ons om in alle rust te hechten met ons meisje.”

Goede verzorging

“De verzorging op de moeder kind afdeling was prima. Het is heel fijn om je eigen kamer te hebben met voldoende privacy, maar ook goed verzorgd te worden na een toch wel pittige ingreep.”

Lees meer patiëntverhalen

Op donderdag 19 maart werd Bas (43) door zijn vrouw bij het ziekenhuis in Eindhoven afgezet. Hij was ontzettend benauwd en kreeg antibiotica, maar dat hielp niet. Hij werd direct op de corona afdeling geplaatst.
Ze was de eerste coronapatiënt in ons ziekenhuis. Charlotte Visser (29) lag op de IC en het ging op een gegeven moment zo slecht, dat haar familie moest komen om afscheid te nemen.
Waar bent u naar op zoek?