Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.

Keel-, Neus- en Oorheelkunde (KNO)

Actions
Loading...

Keel-, Neus- en Oorheelkunde (KNO)

Het specialisme KNO houdt zich bezig met de behandeling van aandoeningen aan keel, neus en oren. KNO staat vooral bekend om de buisjes in de oren en het verwijderen van amandelen. De KNO-artsen van het Medisch Spectrum Twente hebben naast de reguliere activiteiten allemaal hun eigen specialiteit.


 

Samenwerkende specialismen
Ook meer complexe aandoeningen van het oor en gehoor, duizeligheid, evenwichtsstoornissen en stemproblemen worden behandeld. Afwijkingen in het overige hoofd-halsgebied worden in nauwe samenwerking met overige specialismen in het MST behandeld.Ook klachten van de neus- en bijholten, allergie, therapie van gezwellen in het gezicht en in de speekselklieren behoren tot het werkgebied. Patiënten met duizeligheidsklachten kunnen terecht op onze duizeligheidspolikliniek. Onderzoek en behandeling gebeurt hier door de KNO-arts, neuroloog en klinisch neurofysioloog. Neuscorrecties en plastische ingrepen rondom het KNO-gebied zijn ook mogelijk binnen onze polikliniek.
 

Slaapcentrum
Ons slaapcentrum is een samenwerkingsverband tussen de maatschap Longgeneeskunde, de maatschap Keel Neus en Oorziekten en de afdeling Klinische Neurofysiologie van het Medisch Spectrum Twente op onze locatie in Oldenzaal. Het slaapcentrum is primair voor patiënten met verdenking op een Obstructief Slaap Apnoe Syndroom (OSAS; snurken met klachten) waarbij in een multidisciplinaire setting zorg verleend wordt en diagnostiek en behandeling naadloos op elkaar afgestemd zijn.
 

Bereikbaarheid
Om de bereikbaarheid van onze polikliniek te optimaliseren zijn wij voorzien van buitenpoliklinieken in Haaksbergen, Losser en Oldenzaal. Op deze site vindt u naast praktische informatie zoals een afspraak maken en contactgegevens ook informatie over de aandoeningen en behandelingen daarvan.

 

Gerelateerd specialisten en behandelaars

Actions
Loading...
Specialisten en behandelaars
Meest gezocht bij Keel-, Neus- en Oorheelkunde (KNO)
Deze kolom wordt op smartphones onder de hoofdkolom geplaatst.
Complementary Content