Instellen

Voordat de bestraling begint, leggen de bestralingsdeskundigen u alles uit. Er is voldoende tijd voor het stellen van vragen. De onderbroek hoeft u pas bij het bestralingstoestel uit te doen.

 

 

 

 

De bestralingsdeskundigen vragen u iedere dag naar uw geboortedatum. U kunt op de monitor, als u dat wilt, uw naam en uw pasfoto controleren.

 

 

 

 

Voor de bestraling is het noodzakelijk dat u weer in precies dezelfde houding op tafel komt te liggen als tijdens het CT-onderzoek. De speciale steunen staan dus weer in precies dezelfde stand. U wordt altijd geholpen door 2 bestralingsdeskundigen. U ligt, net als tijdens het CT-onderzoek, met de knieën en voeten weer in de dezelfde speciale steun.

 

 

 

 

Het instellen kan beginnen.

 

 

 

 

 

De bestralingsdeskundigen zorgen ervoor dat de laserlijnen en de tatoeagepuntjes precies samenvallen. Er zal met u geschoven en gedraaid worden. Probeert u zich zoveel mogelijk te ontspannen.

 

 

 

 

Alle toestel- en tafelbewegingen worden door de bestralingsdeskundigen uitgevoerd met de pendant, een soort van afstandsbediening.

 

 

 

 

 

Wanneer u in de juiste houding ligt en alles goed is ingesteld, verlaten mijn collega en ik de bestralingsruimte. U ligt dus tijdens de bestraling alleen in de bestralingsruimte.
Tijdens de bestraling wordt u door de bestralingsdeskundigen in de bedieningsruimte goed in de gaten gehouden met behulp van televisiemonitoren en een intercom.

Begin met typen om te zoeken..

Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina