Afspraak maken

U kunt via onderstaande links een verzoek indienen voor het maken of het wijzigen van een afspraak. Hiertoe dient u online een formulier in te vullen. Wij kunnen slechts een beperkte periode vooruit plannen. Mocht het niet mogelijk zijn om direct een afspraak in te plannen dan wordt u daarover geïnformeerd. Uw e-mail bericht wordt van maandag tot en met vrijdag gelezen en beantwoord. Wij streven ernaar u binnen 2 werkdagen schriftelijk of telefonisch op de hoogte stellen van uw definitieve afspraak.

U kunt bij toenemende klachten uw afspraak vervroegen. Wij streven ernaar dit z.s.m. te doen, maar houd rekening met 3 werkdagen tot 1 week. In geval van spoed kan uw huisarts contact met ons opnemen indien hij/zij beoordeling dezelfde dag noodzakelijk vindt.

Afspraak eerste bezoek

Nieuwe patiënten kunnen niet online een afspraak maken. Bent u een nieuwe patiënt dan wordt u via uw huisarts verwezen. Voor het maken van een eerste afspraak kunt u contact opnemen met ons secretariaat van de polikliniek Reumatologie (053) 487 24 50.

Begin met typen om te zoeken..

Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina