Verpleegunit C6

De RVE-longgeneeskunde beschikt over één verpleegunit met in totaal 33 klinische bedden. De verpleegunit heeft als aandachtsgebied klinische oncologie voor chemotherapie en specialisatie in de longchirurgie. Daarnaast beschikt de verpeegunit over twee extra patiëntenkamers voor polysomnografisch slaaponderzoek.

Het longteam

Binnen de verpleegunit werken specialisten, arts-assistenten, coassistenten, verpleegkundigen, verpleegkundigen- stagiaires, voedingsassistenten, afdelingsassistenten en secretaresses. Het longteam heeft zich als doel gesteld goede en veilige zorg te willen leveren op de klinische afdeling. Het team staat zeker open voor de mening van haar patiënten en naasten en zal er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Suggesties ter verbetering zijn altijd welkom.

Bezoek

  • Bezoek wordt zeer op prijs gesteld! Echter bij voorkeur niet meer dan twee personen per patiënt. Dit in het belang van het herstel van de patiënt.
  • Als u een infectieziekte hebt of vermoedt dat u besmet bent, overweeg dan of een bezoek aan het ziekenhuis verstandig is. Veel patiënten hebben minder weerstand en kunnen daardoor gevoeliger zijn voor infecties. Misschien kunt u uw bezoek uitstellen totdat uw klachten over zijn.
  • Heeft de patiënt die u gaat opzoeken, een infectieziekte? Volg dan de richtlijnen die u aantreft op de kamer deur van de patiënt of vraag het aan de verpleegkundige. Als u de kamer van de patiënt verlaat, was dan uw handen goed met water en zeep en verlaat rechtstreeks het ziekenhuis.

Bezoektijden

Onze verpleegunit heeft geen vaste bezoektijden. Bezoek is iedere dag van harte welkom tot 21.00 uur. Natuurlijk wel in afstemming met de patiënt en de verpleegkundige. Ons advies is dat er niet meer dan twee bezoekers tegelijk komen.

Het ziekenhuis is open van 07.00 – 21.00 uur.

Waar bent u naar op zoek?