Astma spreekuur

Het astma spreekuur is bedoeld voor kinderen met benauwdheidsklachten ten gevolge van astma.

Op dinsdag- en donderdagochtend heeft de verpleegkundig specialist een spreekuur speciaal voor kinderen met astma-, eczeem- en/ of allergische klachten. Eenmaal in de 2 weken heeft de longverpleegkundige samen met de kinderlongartsen een speciaal astmaspreekuur.

Aanmelden

Het is niet nodig om ieder kind met benauwdheidsklachten op het astmaspreekuur te zien. Benauwdheidsklachten komen namelijk erg veel voor bij jonge kinderen zonder dat er sprake is van astma. De kinderartsen kunnen deze klachten goed behandelen.

Voor extra informatie over de behandeling kun je terecht bij de kinderlongverpleegkundige. Zij heeft eenmaal in de 2 weken op dinsdagochtend een spreekuur. De kinderlongverpleegkundige kan jou alles vertellen over bijvoorbeeld hoe jij jouw medicijnen kunt gebruiken.

Je kunt een afspraak maken bij één van de kinderartsen of de kinderlongverpleegkundige via de Kindergeneeskunde. Het telefoonnummer is (053) 487 23 10 en dit nummer is te bereiken op werkdagen van 8.00 – 17.00 uur. Een afspraak kan alleen gemaakt worden na verwijzing door je huisarts.

Begin met typen om te zoeken..

Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina