Radiotherapie

Medisch Spectrum Twente
Koningsplein 1, Route F03
7512 KZ  Enschede

Tel: (053) 487 27 50
Fax: (053) 487 30 94

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 08.00 – 17.00 uur.

Bereikbaarheid Radiotherapie route F03

Let op: vanaf 3 juni 2019 is de gemeente Enschede aan de slag met flinke wegwerkzaamheden in Enschede en rondom Medisch Spectrum Twente. Dit kan invloed hebben op uw reistijd, MST blijft te allen tijde bereikbaar met de auto, fiets of OV. Bekijk meer informatie op mst.nl/bereikbaarheid.

Met het openbaar vervoer
Ons ziekenhuis is uitstekend met het openbaar vervoer te bereiken. De volgende lijndiensten stoppen bij locatie van Heekplein:

– stadsbussen lijn 1, 2, 4 en 5
– streekbussen lijn 20, 59, 73 en 74

Met de taxi
Of u op eigen gelegenheid van huis naar de bestralingsafdeling kunt gaan of een taxi moet nemen, kunt u zelf het beste bepalen.
Voor het maken van een afspraak voor (rolstoel-)taxivervoer kunt u contact opnemen met uw plaatselijke taxibedrijf. Patiënten die met eigen vervoer of met een taxi reizen, komen vaak in aanmerking voor een kilometervergoeding. Informeer van tevoren bij uw zorgverzekeraar naar de regelingen voor de vergoeding van vervoerskosten. Denkt u in aanmerking te komen voor één van deze regelingen, vraag dan bij de secretaresse van onze afdeling naar een verklaring met de behandeldata.

Met de auto
Wij verzoeken u vriendelijk om bij uw eerste bezoek aan onze afdeling uw auto te parkeren in de parkeergarage van Heek. Deze kunt u bereiken via diverse ingangen (Oost, Zuid en West). De route naar de parkeergarage van Heek staat aangegeven op de parkeerinformatie borden langs de toegangswegen richting het centrum van  Enschede.

Tijdens de bestralingsbehandeling is er de mogelijkheid de auto te parkeren vlakbij de afdeling radiotherapie. Deze parkeerplaatsen bevinden zich aan de Haaksbergerstraat links voor het ziekenhuis en indien deze bezet zijn kunt u gebruik maken van de parkeergarage aan de Haaksbergerstraat. Hier kunt u uw auto parkeren als u in het bezit bent van een parkeerabonnement voor het aantal keren dat u behandeld wordt. Tijdens uw eerste bezoek kunt u dit parkeerabonnement aanvragen. De parkeerkosten die hiemee gepaard gaan kunt u in het kader van veiligheid alleen met de pin betalen bij de afdeling Radiotherapie. Dit abonnement is onafhankelijk van de parkeertijd. Hierdoor hoeft u niet elke keer langs de betaalautomaat. Na afloop van de gehele behandeling moet de parkeerkaart van het abonnement bij de laatste behandeling worden ingeleverd. Voor het uitrijden van de parkeerplaats is geen parkeerkaartje nodig.

Waar bent u naar op zoek?