Sinds kort is er op onze Spoedeisende Hulp een Lead Physician Team aanwezig. Dit team bestaat uit een chirurg, een SEH-arts en een internist. In deze video vertellen artsen Sander van Stigt, Niels Brinkman en Rein IJmker wat het team doet en welke voordelen het oplevert voor de patiënt.
Stephan Veenstra
Last hebben van buikpijn en binnen een uur op de operatietafel liggen. Stephan Veenstra (53) kan erover meepraten. Met een acute galblaasontsteking werd hij vorig jaar opgenomen in Medisch Spectrum Twente. “Als Enschedeër ben ik trots op dit ziekenhuis.”
Sterretjes vuurwerk oud en nieuw
Tijdens oud en nieuw zit onze Spoedeisende Hulp beslist niet stil. Er komen elk jaar rond de jaarwisseling vooral slachtoffers met brandwonden binnen, maar ook mensen met oogletsel en breuken.
Vuurpijl
Wie uit de buurt blijft van grote vuurpijlen en knallende rotjes, viert oud en nieuw vaak met een sterretje in zijn hand. Zitten hier gevaren aan?
later-als-ik-groot-ben
Heleen ten Dam, SEH-verpleegkundige in opleiding, en verpleegkundige Kim ter Horst, die haar werkbegeleider is, praten over werken op de SEH, patiëntencontact en stressbestendigheid.
Waar bent u naar op zoek?