Opname op de Acute Opname Afdeling

Verblijf AOA

Op de Acute Opname Afdeling worden 24 uur per dag patiënten voor diverse specialismen opgenomen en ontslagen. U zult merken dat het verloop van patiënten op de afdeling groot is. Mogelijk veroorzaakt dit overlast voor u. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Naast eenpersoonskamers beschikt de AOA over meerpersoonskamers (2, 3 of 6 persoons), zodat observatie van meerdere patiënten gelijktijdig mogelijk is. Dit kan leiden tot meer onrust op de kamer. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Artsenvisite

De artsen lopen één keer per dag visite om de resultaten van onderzoeken en het behandelplan met u te bespreken. Dit gebeurt tussen 08.00 en 11.00 uur. ’s Middags loopt de verpleegkundige nogmaals visite met de arts om eventueel nieuwe ontwikkelingen te bespreken. De arts komt ’s middags niet altijd opnieuw bij u langs.

Medicatie

De behandelend arts schrijft vaak medicatie voor. Als u thuis al medicijnen gebruikt, vragen wij u deze mee te (laten) brengen, evenals uw actuele medicatielijst. Zo kan de arts kijken of u deze medicatie moet blijven gebruiken. U krijgt in het ziekenhuis uw medicijnen van de verpleegkundige.

Bezoek

Net als op alle andere afdelingen mag u op de Acute Opname Afdeling bezoek ontvangen. Bezoek is alle dagen tot 21.00 uur welkom, het advies is om vanaf 11.00 uur te komen. Uiteraard wel in afstemming met de patiënt en de verpleegkundige en maximaal twee bezoekers per patiënt.

Specialismes

Op de Acute Opname Afdeling worden patiënten van onderstaande specialismen opgenomen:

Waar bent u naar op zoek?