Stoma spreekuur

Het verpleegkundig stoma spreekuur is bedoeld voor stomadragers of toekomstig stomadragers en hun naasten. Ook als u niet onder behandeling bent van een specialist kunt u bij de stomaverpleegkundige terecht. U heeft in dat geval wel een verwijsbrief nodig van de huisarts. Ook als u langer dan een jaar niet bij de chirurg bent geweest, moet er weer een nieuwe verwijsbrief van de huisarts komen.

Problemen of vragen?

Als u problemen heeft met het stoma op welk gebied dan ook, neem dan gerust contact met ons op. Dit kunnen ook vragen of onzekerheden zijn. Het is ook mogelijk om een gezamenlijke afspraak met uw behandelend chirurg en de stomaverpleegkundige te hebben.

Afspraak

U kunt altijd een aparte afspraak bij de stomaverpleegkundige maken om bepaalde zaken te bespreken of problemen bij de verzorging te laten beoordelen. Het is raadzaam bij huidproblemen contact op te nemen met de stomapolikliniek. In de loop van de jaren zijn er vaak diverse veranderingen op het gebied van stomazorg. Ook een aantal jaren na de operatie kunt u de stomaverpleegkundige benaderen als u problemen heeft met of vragen heeft over uw stoma. Ook kunt u met de stomaverpleegkundige praten over nieuwe ontwikkelingen op stomagebied.

Klik hier voor de contactgegevens.

Waar bent u naar op zoek?