Afspraak maken

U kunt via onderstaande links een verzoek indienen voor het maken of het wijzigen van een afspraak. Hiertoe dient u online een formulier in te vullen. Wij kunnen slechts een beperkte periode vooruit plannen. Mocht het niet mogelijk zijn om direct een afspraak in te plannen dan wordt u daarover geïnformeerd. Uw e-mail bericht wordt van maandag tot en met vrijdag gelezen en beantwoord. Wij streven ernaar u binnen 2 werkdagen schriftelijk of telefonisch op de hoogte stellen van uw definitieve afspraak.

Nieuwe patiënten kunnen niet online een afspraak maken. Bent u een nieuwe patiënt dan wordt u via uw huisarts verwezen. Voor het maken van een eerste afspraak kunt u contact opnemen met de Kindergeneeskunde (053) 487 23 10.

Bent u op het afgesproken tijdstip verhinderd voor een poli-afspraak, bel dan zo snel mogelijk de polikliniek. Er kan dan nog een andere patiënt in uw plaats komen. U kunt dan ook meteen een nieuwe afspraak maken.
Als uw kind een besmettelijke ziekte heeft (bijvoorbeeld waterpokken), neem dan voor uw bezoek aan de kinderarts eerst contact op met de polikliniek.

Waar bent u naar op zoek?