Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.

Kosten van zorg. Wat betaalt u?

Actions
Loading...

Kosten van zorg. Wat betaalt u?

Wat doet de afdeling zorgkosten:

Het doel van de afdeling zorgkosten is om informatie te verstrekken aan de patiënten met betrekking tot prijsindicaties, facturen en overige vragen met betrekking tot zorgkosten.


Gaat u binnenkort of bent u al voor onderzoek of behandeling in MST geweest? Dan vindt u op deze pagina informatie met betrekking tot de kosten.


Het declareren en factureren van ziekenhuiszorg is een complexe systematiek (DBC systematiek) en roept veel vragen op. Om inzicht te geven in hoe uw rekening van het ziekenhuis wordt opgebouwd, is hieronder een video opgenomen van de NZa. Aan de hand van deze video hopen wij u duidelijkheid te verschaffen over de wijze van factureren. Mocht u na het zien van het video vragen hebben over de DBC systematiek, dan kunt u contact opnemen met de afdeling zorgkosten ( Zie voor contactgegevens “meer weten?” aan de rechterzijde).


Onderdelen op deze website:
Prijzen en vergoedingen van zorg:
Hier vindt u informatie over verschillende polissen bij zorgverzekeraars.

 

Gecontracteerde zorgverzekeraars
Hieronder vindt u informatie met betrekking tot de gecontracteerde zorgverzekeraars voor de jaren 2014, 2015 en 2016. Hier vindt u ook informatie over de gecontracteerde paramedische zorg en over de budgetpolissen en andere bijzonderheden in 2015.


Prijzen veelgevraagde tarieven 2016:
Hier vindt u de veelgevraagde tarieven van behandelingen binnen MST. Staat uw behandeling er niet bij? Kijk dan aan de rechterzijde onder het kopje “Meer weten?” en klik op “aanvraagformulier offerte”.
 

Passantentarieven:
Hier kunt u de tarieven vinden van alle behandelingen die in rekening worden gebracht als uw zorgverzekeraar geen contract heeft afgesloten of als u niet (in Nederland)verzekerd bent.

Veelgestelde vragen over zorgkosten:
U kunt bij veelgestelde vragen kijken of uw vraag beantwoord wordt. Mocht de vraag niet (volledig) zijn beantwoord dan kunt u altijd contact opnemen met de afdeling zorgkosten (Zie voor de contactgegevens “meer weten?” aan de rechterzijde.)

Deze kolom wordt op smartphones boven de hoofdkolom geplaatst.

Meer weten?

Neem contact op met de afdeling Zorgkosten:

Tel: (053) - 487 22 12 

Vanuit het buitenland +31 53 487 22 12
E-mail: zorgkosten@mst.nl


Bereikbaar op werkdagen van 08:00 uur tot 17:00 uur.

Aanvraagformulieren:

Deze kolom wordt op smartphones onder de hoofdkolom geplaatst.

NZa: Eigen Risico


 

Complementary Content