Tijdens de bevalling

Zonder medische indicatie (de poliklinische bevalling)
Ook als je voor controles naar een verloskundige gaat, kun je bevallen in het Vrouw Kind Centrum. Deze wens geef je aan in het geboorteplan, dat je tijdens de zwangerschap met de verloskundige maakt. Tijdens de bevalling kom je samen naar het Vrouw Kind Centrum. Je bevalt daar met je eigen verloskundige. Je kunt je auto parkeren aan de achterzijde van ons Vrouw Kind Centrum als je verloskundige je komst aankondigt bij onze Beveiliging. Je verloskundige is volledig op de hoogte van deze parkeermogelijkheid, zij weet de weg en kent de regels.

Voor de bevalling krijg je een eigen verloskamer, samen met je partner of iemand anders die je er graag bij wilt. De omgeving biedt je volop ruimte en privacy. De kraamverzorgende van de kraamzorgorganisatie helpt ook tijdens de bevalling.

Met medische indicatie
Ben je tijdens (een deel van) je zwangerschap onder controle bij een gynaecoloog van het Vrouw Kind Centrum? Dan is er een medische indicatie en beval je in het Vrouw Kind Centrum. Je wordt geholpen door een klinisch verloskundige, een arts-assistent of een gynaecoloog. Zijn er specifieke risico’s, dan helpt ook een gynaecoloog bij je bevalling. Sowieso is er altijd een gynaecoloog aanwezig in het Vrouw Kind Centrum (24 uur per dag, 7 dagen per week).

Je kunt parkeren in de van Heekgarage. Verdere info zie route en parkeerbeleid

Waar bent u naar op zoek?