Wisselexpositie

Wisselexpositie op locatie Enschede

In de hoofdgangen op de begane grond van de MST-hoofdlocatie in Enschede richt de Kunstcommissie elk half jaar een zogenoemde ‘wisselexpositie’ in. Steeds worden drie kunstenaars gevraagd of zij werk ter beschikking willen stellen, dat voor een periode van zes maanden komt te hangen aan de grote witte muurvlakken in deze hoofdgangen.  Begin mei en begin november vindt de wisseling plaats.

Door elk half jaar de schilderijen en andere kunstwerken van deze expositie te wisselen krijgen deze belangrijke hoofdgangen van MST-Enschede telkens weer een andere aanblik en sfeer, die tot de verbeelding kan spreken.

Kunstenaars

De kunstenaars, die hun werk voor deze exposities beschikbaar stellen, hebben veelal een band met Enschede en/of Twente. Dat kan zijn, omdat zij in Twente wonen of in Enschede aan de AKI (kunstacademie) hebben gestudeerd. De kunstenaars hebben de tentoongestelde werken (meestal) ook in de verkoop.

Op 1 mei is een nieuwe wisselexpositie ingericht. Het werk van de volgende kunstenaars is te zien: Lies Kortenhorst, Eline van Hove en Arie Stronks (beschikbaar gesteld door zijn weduwe, Wilma de Jonge). Deze wisselexpositie duurt tot begin november 2019.

Bekijk meer informatie over de kunstenaars:

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van de wisselexpositie? Neem contact op via de contactpagina. U kunt ook contact opnemen met de kunstenaar zelf, zie de gegevens op haar of zijn website.

Waar bent u naar op zoek?