Basisberoepsopleidingen

Voor de verpleegkundige opleidingen biedt Medisch Spectrum Twente (MST) een breed scala aan praktijkleerplaatsen voor de basisopleidingen in het MBO en HBO. MST biedt daarvoor stageplaatsen op verschillende verpleegafdelingen, waaronder een aantal leerafdelingen.

MBO-V BOL
In samenwerking met ROC van Twente kunnen MBO-Verpleegkunde studenten in het tweede, derde en vierde jaar stage lopen in MST. De student wordt opgeleid tot verpleegkundige kwalificatieniveau 4. In MST zijn er praktijkleerplaatsen voor uitsluitend de variant Beroepsopleidende Leerweg (BOL). De praktijkleerplaats is de afdeling waar de student stage loopt.

HBO-V – regulier en deeltijd met werkkring eis
In samenwerking met Saxion Enschede kunnen HBO-Verpleegkunde studenten van Saxion in MST stage lopen tijdens hun tweede, derde en vierde jaar van de basisberoepsopleiding verpleegkunde. De student wordt opgeleid tot verpleegkundige kwalificatieniveau 5. In MST zijn er praktijkleerplaatsen voor zowel de reguliere als de deeltijd variant met werkkring eis variant. De praktijkleerplaats is de afdeling waar de student stage loopt.

 

Begin met typen om te zoeken..

Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina