Topklinisch ziekenhuis MST

MST is ontstaan uit een fusie van ziekenhuizen in Enschede en Oldenzaal. De polikliniek in Haaksbergen is tevens onderdeel van MST. Dankzij al deze locaties is de zorg voor u altijd dichtbij. Vooral als u vaak voor controle of behandeling naar het ziekenhuis moet, is dat prettig. Uw dagelijkse leven kan zoveel mogelijk doorgaan.

Topklinische én academische zorg

U kunt bij MST terecht voor alle zorg, ook als deze complex is. We bieden topklinische zorg en op een aantal terreinen bieden we zorg die verder alleen in academische ziekenhuizen te vinden is. Voor sommige behandelingen hebben we een bovenregionale functie. Dit betekent dat ook patiënten van buiten de Twentse regio op onze kwaliteit en expertise afkomen. We werken nauw samen met diverse academische centra om u de beste zorg te bieden.

MST. Als zorg méér vraagt.

Bekijk hieronder de video waarin u ons ziekenhuis beleeft en ervaart.

Spoed- en traumazorg

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week bij ons terecht. MST is er voor alle spoedzorg. Bij MST Enschede hoeft u niet meer zelf te beslissen of u naar de Spoedeisende Hulp gaat of naar de Huisartsenpost. U meldt zich gewoon bij de spoedpost. Wel zo snel. Daarnaast is MST het enige traumacentrum voor een grote regio in het oosten van Nederland en een deel van Duitsland. De traumahelikopter landt bij ons en we zijn het eerste ziekenhuis dat bij grote rampen acute zorg verleent.

Meer informatie over MST

Klik hier voor de brochure: “MST, als zorg méér vraagt” of op de afbeelding hieronder.

Voorkant brochure MST, als zorg meer vraagt
Klik hier voor de brochure: “MST, een topklinische omgeving” of op de afbeelding hieronder.

Voorkant brochure MST, een topklinische omgeving

Begin met typen om te zoeken..

Zoeken
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pagina